Můj kousek štěstí

Linda Rybová: Sama na děti! Žijí odděleně?

S manželstvím Lindy Rybové (43) a Davida Prachaře (16) to jde od deseti k pěti. Už v před časem jsme psali o tom.m, že soužití hereckéo páru není zrovna v souladu. Rodina si prý zvykla, že Linda se postará o vše, včetně výdělku, a toho měli její nejbližší trochu využívat. Jenomže místo toho, aby se situace uklidnila a zlepšila, čím dál víc se vyhrocuje.

K idylické rodině mají už hodně daleko! Manžel Rybové, David Parchař, si plánoval, jak bude rodina žít spokojený život na statku v Malé Lečici. Těšil se, že se tam bude věnovat svým zálibám, a učit své děti k lásce k přírodě.

Jenomže Linda dostává spoustu pracovních nabídek v Praze a každodenní dojíždění nemůže zvládnout. Proto se Prachařův sen zbortil jako domeček z karet. A to má zničující důsledky! Poté, co Rybová skončila v seriálu Ohnivý kuře, naskočila do konkurenční telenovely Ulice.

A protože je natáčení velmi časově náročné a koná se v Praze nebo jeho okolí, nezbylo, než aby se přestěhovala ze vsi do hlavního města. Výsledek je takový, že rodina se roztrhla. Prachař totiž údajně měl zůstat na svém milovaném statku a Linda má být teď v metropoli spolu s dcerami Rozárkou (16), Josefínou (13) a synem Františkem (11), což pro ni znamená velký zápřah.

Když jí skončí natáčení, musí uvařit dětem, vyprat, uklidit a ještě s nimi dělat domácí úkoly. K tomu děti chodí na hudební kroužky... Vše je o to horší, že je prý učení nebaví, a tak je rodiče vždy museli do povinností nutit.

A to je na jednu ženu až dost. Polevit v práci ale Rybová nemůže. Prachař totiž už nevydělává tak jako dřív, herec dokonce mluví o odchodu do důchodu, a tak se jeho žena musí otáčet. Má ale takové soužití ještě vůbec nějakou budoucnost? Podle některých je už nyní v jejich vztahu více hádek než radosti.

Nespěje manželství snad k neodvratnému konci? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden