Můj čas na kafíčko

Lisa Marie nechtěla mít s Michaelem Jacksonem dítě a tak tajně užívala antikoncepci!

Můj čas na kafíčko

Mnoho lidí mělo podezření, že sňatek má jen odvést pozornost od skandálu.

On byl králem popu, ona dcerou krále rokenrolu. Když si Michael Jackson (†50) bral Lisu Marii Presley (54), zdálo se, že vzniká manželství století. Po dvou letech ale bylo všechno úplně jinak.

Byla jediným dítětem Elvise Presleyho (†42). Stín legendárního otce určitě poznamenal léta jejího dětství a dospívání. Lisa Marie Presley (54) se jako malá chovala dost vzpurně, takže často střídala školy. Pedagogové si s ní zkrátka nevěděli moc rady.

Vrcholem bylo, když jednu internátní školu musela opustit kvůli problémům s kokainem. Lisa Marie vlastně neměla žádnou pořádnou motivaci se někam vyvíjet a o něco usilovat. Pokud někdo ví, že až mu bude třicet, spadne mu

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden