Můj kousek štěstí

Liška dává dobrou noc jen dětem

Ona o sobě říká, že je problematická, on si dělá, co chce...

Udržet ho doma byl nadlidský úkol, který byl předem odsouzen k nezdaru. Vztah hereckého páru se rozpadl, ale stále je spojují dvě dcery a společná terapie.

Rozešli se a tajili to před veřejností dlouhé tři roky. Za takový husarský kousek by herci Barbora Poláková (37) a Pavel Liška (49) zasloužili skoro metál. Vše nakonec oznámila až herečka v nedávném rozhovoru.

„My vlastně dlouho neměli potřebu to oznamovat oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit,“ přiznala rozpad vztahu s otcem svých dvou dcer Ronji (5) a Riky (4).

Partnery byli od roku 2014, kdy je svedlo dohromady natáčení sitcomu Marta a Věra. Poláková tehdy byla čerstvě po rozchodu s hercem Tomášem Měcháčkem (42) a Liška měl krátce po rozvodu s herečkou Kristýnou Bokovou (40), s níž byli manželé jedenáct let a společně vychovávali syna Šimona (16).

Manželství ale nakonec nevydrželo a od rodiny se odstěhoval. Teď, jako by se historie opakovala.

Kašlal na ně?

Herci a komikovi koluje v žilách toulavá krev, kterou nezmírnilo ani narození dvou dcer. Když se v něm probudila cestovatelská vášeň, byl schopný nechat partnerku i dcerky doma a vyrazit na několikaměsíční expedici po Americe.

Jednu takovou např. uskutečnil krátce po narození mladší dcery, která svého tatínka po návratu ani nepoznala, když odjížděl, bylo jí pouhých pár měsíců. Liška by tedy rozhodně nebyl kandidátem na otce roku a není se čemu divit, že už toho Poláková mohla mít plné zuby.

Často byla sama, a to nejen doma s malými holčičkami, ale i na společenských akcích, kde musela vysvětlovat, proč ji její partner už zase nedoprovodil. A to ženy dělají opravdu nerady! Takový vztah nemohl dlouho vydržet.

Rozchod není snadná věc a Poláková s Liškou se dokonce svěřili, že kvůli němu docházejí na společné psychoterapie. „Terapie přišly na řadu, když jsme se oba shodli na tom, že už bychom brzy mohli přetáhnout ten čas, kdy se dva lidi přestanou vnímat a respektovat, čímž bychom o sebe přišli definitivně,“ řekla Poláková a naznačila tak, že konec jejich vztahu zřejmě provázely pěkně ostré hádky.

Teď se ale zdá, že spolu vycházejí, dokonce se dohodli na společné péči o dcery, a pravidelně se proto vídají. Nabízí se tak otázka, zda díky společně strávenému času doma či u terapeuta opět nezažehne plamen vášně a nedají to znovu dohromady. Pokud už se tak nestalo.

Čím překvapí?

Jsou oba po celou tu dobu bez partnera, nebo už mají každý někoho nového? Další tajnosti čekají na vyzrazení. Každopádně situace na bojišti se může změnit ze dne na den.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden