Můj čas na kafíčko

Lístek za milion! Zbláznil se snad Mareš?

Jeden z předních českých moderátorů Leoš Mareš (40) šokoval všechny své fanoušky i odpůrce! Po tolika letech moderátorské praxe se rozhodl vrátit k tomu, jak začínal: Jako recitující zpěvák!

A tak uspořádal ke svým 41. narozeninám hned dva koncerty po sobě v pražském Foru Karlín. „Nejsem zpěvák a nikdy jsem se za něj nepovažoval. Jako dýdžejovi se mi ale hodilo mít svoje vlastní písničky, proto jsem kdysi natočil tři alba. Teď mě napadlo, že bych mohl uspořádat svůj jediný koncert v životě,“ líčil svůj nápad Leoš. Bude to nezapomenutelná show nebo spíš pořádný trapas?

Chce za svůj kožich milion!

Jediný a zároveň nejdražší lístek by měl stát celý jeden milion korun! K němu se Leoš rozhodl přidat jako hlavní bonus svůj pověstný bílý kožich, v němž se kdysi snažil prorazit jako zpívající hvězda. Informaci, jestli už i tato ojedinělá vstupenka má svého majitele zatím pořadatelé nechtějí prozradit. Za nejlevnější lístek na tuhle koncertní recesi si řekl slavný moderátor téměř tisíc korun! Ty dražší - VIP pak nabízel dokonce za necelých deset tisíc korun! Přesto byly během pouhých tří dnů zcela vyprodané tisíci jeho fanoušků. Leoš okamžitě ucítil novou šanci, jak zbohatnout a tak přidal okamžitě ještě další koncert. Na ten bylo záhadně v hale volno okamžitě hned den poté. Že by i našemu nejbohatšímu moderátorovi docházely peníze na jeho luxusní cestování po světě s jeho přítelkyní, módní redaktorkou Monikou Koblížkovou (35)?

V bílém kožichu začínal svou slibnou kariéru!

Unikli smrti, chystají svatbu?

Rozmazluje ji jako princeznu! Monice by mohla nejedna celebrita závidět přepych, který díky Leošovi má. Po tajné dovolené v Brazílii se vezla jeho soukromým tryskáčem i na slavný ples do Vídně. Následně ji vyvezl do Cannes na filmový festival mezi světové superstar. K letní milionové dovolené na Ibize přibyla dokonce luxusní róba za sto tisíc korun. „Určitě mám nádherný život, plní se mi tajné sny o cestování, ale být s Leošem je pro mě zároveň práce na plný úvazek,“ nechala se slyšet Monika. Na druhou stranu se díky tomu na přelomu roku dostali téměř do spárů smrti při exotické dovolené v Thajsku, kde zrovna řádily šílené bouře. Donutila je taková vypjatá situace přemýšlet o jejich vztahu? „Jsem šťastný za to, co jsem prožil a těším se na další roky. Monika je moje štěstí a rád bych s ní zůstal,“ vyjádřil se zamilovaný Leoš. Plánují snad už obě hrdličky po více jak ročním vztahu další krok? A kolik mu asi vynesou jeho megakoncerty?

Dochází jim snad peníze na společné luxusní cestování?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden