Moje šťastná hvězda

Lituje Heidi Janků práce v erotickém pořadu?

Na akcích ji odmítali

Na první pohled se může zdát, že angažovat do televizního erotického pořadu jako moderátorku HEIDI JANKŮ (53) byla pro obě strany – TV Barrandov i tmavovlasou krásku – jednoznačná volba. Ne vše ale doopravdy bývá tak, jak se to zprvu jeví.

Zpěvačka hitu Když se načančám celý život působí, že chce vypadat svůdně a že ji baví předvádět své tělo. Má přece pověst zpěvačky, která svou kariéru staví na sex-appealu. Pro většinu televizních diváků proto nebylo velkým překvapením, když se objevila v roli moderátorky erotického pořadu IntimNight na TV Barrandov.

Dokonce když před rokem na vlastní žádost z pořadu odešla, se na mnohá přání diváků už za několik epizod před kameru zase vrátila. Sama zpěvačka má přitom k sexu velmi rezervovaný, konzervativní postoj. „Asi to všechny překvapí, ale v sexu jsem konzerva,“ netají se zpěvačka.

Televize je výzva

Nabídka na moderování IntimNight ji překvapila. „Nenapadlo mě, že bych mohla moderovat v televizi.Sama sebe považuji spíš za zpěvačku. Moderuji sice různé akce pro děti, ale mít vlastní pořad v televizi, to je výzva.“ Překvapením pro ni bylo, že jde o erotický pořad. „Byla jsem samozřejmě poctěna, ale zároveň zaskočena. Hlavně jsem nechtěla přestat dělat akce pro děti. Našli jsme vhodný kompromis. Vytvořili jsme naučný, nijak kontroverzní pořad.“

Nabízí se otázka, jestli tvůrci neměli vybrat jinou moderátorku, pro kterou erotika není takové tabu. „Nerada experimentuji,“ říká totiž Heidi. Třeba by měl Intim u veřejnosti větší ohlas a neměli by důvod ho rušit.

Dali jí stopku!

Zpěvačka přiznává, že moderování IntimNight její pěveckou kariéru přece jen ovlivnilo. Její vystoupení na městských slavnostech už několikrát zakázaly úřednice. „Jednou nebo dvakrát se mi stalo, že mé vystoupení v nějakém městě odmítli na radnici.“ Potvrzuje taky, že na její vystoupení začalo s dětmi chodit více tatínků.

„Myslím, že je zajímá, jestli vypadám stejně,jako v televizi.“ To jí ale prý nevadí. Neobtěžují ji ani nabídky na rande. „Je pravda, že nějaká pozvání na kafe mi chodí. Všechny je ale radši ignoruji. Zcela jistě by se to nelíbilo manželovi.“

Konec pořadu by její kariéře mohl paradoxně pomoct. Heidi si to nejspíš uvědomuje, ale ráda by v televizi v budoucnu pokračovala. „Zaměřím se zase na zpívání a třeba se někdo s něčím zajímavým ozve.“

I po padesátce vypadá Heidi stále svěže a elegantně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden