Moje šťastná hvězda

Lituje Heidi Janků, že nemá dítě?

Obětovala mateřství kariéře

Největším snem zpěvačky HEIDI JANKŮ (53) bylo vybudovat hvězdnou pěveckou kariéru. Svému vytouženému cíli byla ochotna obětovat vše a kvůli vidině slávy prý šla v mládí dokonce na potrat.

Když chtěla dítě, bylo pozdě

Když se v 25 letech rozhodla pro radikální řešení, zdánlivě to tehdy nebyla tak těžká volba.
„Tehdy nefungovaly žádné agentury s chůvami a já věděla, že kdybych si pořídila dítě, musela bych s prací skončit,“ říká Heidi. Rozhodla se proto pro interrupci a nejspíš tajně doufala, že se potomka dočká později.

Jenže její hudební sláva začala v 90. letech klesat a ona se rozhodla, že svou chybu napraví a s manželem IVO PAVLÍKEM (83) si konečně dopřejí vlastního potomka. Dokonce měli vše naplánované a už své ratolesti vymysleli i jméno. Osud byl však proti a vytoužené dítě dlouho nepřicházelo.

Užívá si rodiny manžela

Zdálo by se proto možné, že nyní své životní volby začíná litovat. Ona však jakékoli pochybnosti popírá, nebo je na sobě alespoň nechce nechat znát.

Stále tvrdí, že si naplno užívá rodiny svého muže. O tom, že by snad neměla ráda děti, pak nechce ani slyšet. „Já děti miluju. Nyní mi vracejí a oplácejí to, že jsem je neměla. A nejedná se jen o pravnoučata, ale také děti na koncertech. Já si té dětské lásky užívám plnými doušky,“ říká zpěvačka. Jenže právě neustálá přítomnost dětí v ní může vyvolat stesk. Doufejme, že neustále dobrá nálada Heidi není jen maskou skrývající smutek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden