Moje šťastná hvězda

Lituje rozchodu s Kopřivovou?

Je to už rok, co má bývalý hokejista Jaromír Jágr (49) po svém boku krásnou partnerku Dominiku Branišovou (27).

Je veřejně známo, že Jágr v minulosti milenky docela střídal. Proto o jejich vztahu většina lidí pochybovala. Branišová se na sociálních sítích neustále chlubí, jak mají bezproblémový vztah. Vše je ale nejspíš úplně jinak.

V den, kdy jeho bývalá přítelkyně Veronika Kopřivová (29) zveřejnila, že se svým svalnatým modelem Miroslavem Dubovickým (29) čeká miminko, se Jaromírovi zřejmě změnil život.

Začal žárlit?

Podle našich informací měl začal žárlit a prý mu začalo vadit, že se má Veronika jako v bavlnce. Prolomil totiž bariéru mlčení a pochlubil se na internetu domácími sušenkami od své přítelkyně. Až příliš okatě ukazuje, jak se má skvěle.

Třeba se s Veronikou rozešli kvůli tomu, že chtěla dítě. Ta se se svým partnerem na miminko těší a i jejich blízké okolí se prvního potomka nemůže dočkat.

S blonďatou kráskou měl Jágr asi nejlepší vztah, proto spolu komunikovali i po rozchodu. Před pár dny se objevila informace, že měl Kopřivovou několikrát kontaktovat, avšak neúspěšně.

Chce ji získat zpět?

Ta si se svou láskou momentálně užívá moře a slunce. S Branišovou to zřejmě nemyslí tak vážně, jak jí dává najevo. Má ale u své bývalé pořád šanci?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden