Můj kousek štěstí

Lituje svých slov o „útrpču“ s Dykem

Je známá bezprostředností a smíchem, kolegové říkají, že je „neřízená střela“. Teď jí ale asi došlo, že v jednom z posledních rozhovorů už opravdu přestřelila.

Hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová (29) se totiž nedávno dost nelichotivě vyjádřila o svém hereckém kolegovi a svých slov teď lituje.

Do boje za idola! Dykovi je to možná fuk, ale jeho fanynky zřejmě slova Denisy ranila.

Pikantní svíce

Denisa byla před časem hostem talkshow Honzy Dědka (49), kde opět sršela vtipem. Veřejnost zaujala tím, jak se vyjádřila o natáčení milostné scény s Vojtěchem Dykem (35) ve filmu Přes prsty. Spousta žen by jí takový zážitek mohla závidět, ale pro ni to dle jejích slov byla jedna z nejhorších zkušeností.

„Byla jsem úplně nahá a dělala jsem svíčku a on to měl hezky nasvícené a všechno to viděl,“ popisovala herečka. Dodala, že Dyk ještě celý svůj výhled okomentoval.

Možná i proto nazvala temperamentní zrzka celou scénu „útrpčem“ a o Vojtěchovi prohlásila, že jí jako muž nebaví. Tehdy asi netušila, jakou lavinu svým vyjádřením spustí.

Musí se obhájit

Jejích slov se totiž chopila média a herečka tak ze všeho co na adresu Dyka řekla, začala couvat. „Řekla jsem to v nějakém humoru a mrzí mě, že to bylo vytržené z kontextu, protože to samozřejmě nebyl žádný útok na Vojtu,“ obhajovala se Nesvačilová s tím, že v pořadu byla do nepříjemné otázky našroubovaná moderátorem Honzou Dědkem.

Těžko říci, jestli svým prohlášením teď dokáže situaci ještě nějak zachránit. Přestože sama tvrdí, že se jednalo o humor, není těžké si představit, že jejímu hereckému kolegovi asi do smíchu moc nebylo, když všichni slyšeli, jak hrozné to s ním v posteli bylo. Snad tím jeho image idola žen moc neutrpí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden