Moje šťastná hvězda

Lituje účasti v drsné show

Přírodních krás ostrova v Dominikánské republice si Bára Jánová (32) příliš neužila, v údajně nejdrsnější reality show Survivor totiž vydržela pouze několik dní.


Pak ji její kmen coby jednu z nejslabších nekompromisně poslal do duelu, který dopadl v její neprospěch. Boj o přežití v nehostinných podmínkách se na hvězdě seriálu Slunečná navzdory všem přípravám dost podepsal. 


Mělo to své pro a proti


Účast v netradiční soutěži dala totiž herečce pořádně zabrat a zpětně musela uznat, že by na takovém místě opravdu nebyla schopná přežít. „Zešedivěla jsem asi o deset let,“ přiznala Jánová a dodala, že dokonce první dva dny bojovala s úpalem, což jí značně komplikovalo život.


Že do toho nakonec šla, ale prý nelituje, a dokonce reality show Survivor označila za jeden z nejlepších zážitků svého života. Ráda by se o to podělila se všemi svými fanoušky, už jen třeba s tím, jak krásné pro ni bylo spát pod hvězdami a slyšet šumění moře.


Na druhou stranu bude mít ale soutěž už zjevně navždy spjatou také s bolestným rozchodem s kolegou z Ordinace v růžové zahradě 2 Ladislavem Ondřejem (30).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden