Moje sladké tajemství

Lituje, že nedopřála dceři úplnou rodinu!

Budou její dceři milostné vztahy také prokleté?

Těžko říct, jestli má křehká blondýnka smůlu na muže nebo stojí za jejími nepovedenými vztahy něco docela jiného. Nejprve se rozvedla se Zdeňkem Tomanem (57), s nímž má jedninou dceru Kateřinu (17).

Nutno ovšem podotknout, že to nebyl rozvod ani trochu pěkný. Často se o něm mluví v souvislosti s potoky zlé krve a celou řadou nepříjemností. Později žila Brožová s dalším movitým podnikatelem Peterem Kovarčíkem (†61), který ovšem nečekaně zemřel.

Poté následoval dlouho utajovaný vztah s Jaromírem Soukupem (50), bohužel ani ten nevydržel. Herečku její vztahové neúspěchy velmi trápí, zejména proto, že jim celé ty roky musí přihlížet její dcera a že jí jako máma nedokázala zajistit dětství prožité v úplné rodině.

Ničí ji výčitky svědomí Asi ze všeho nejvíc lituje herečka toho, že její dcera musela vyrůstat bez otce v neúplné rodině. „Beru to jako svojí osobní prohru,“ přiznala se s tím, že se vždycky všemožně snažila Katce situaci vynahradit, být jí mámou i tátou zároveň.

Skutečně má Brožová takovou smůlu na chlapy?

Ačkoli se s Tomanem rozešli opravdu ve zlém, jako otec prý vždy fungoval perfektně. O dceru se staral a zahrnoval ji péčí i láskou. Jen ty vztahy mezi bývalými partnery byly nějakou dobu horší. Nicméně vše zlé bylo zřejmě po letech zapomenuto a podle Brožové mají nyní s bývalým manželem bezvadný vztah za což je pochopitelně nesmírně vděčná.

Bojí se následků Vzhledem k tomu, že se děti učí nápodobou a často si do svých vlastních vztahů berou poznatky ze vztahů svých rodičů. Trápí ji, jak asi jednou Kateřina bude vést svůj milostný život. Brožová nese poměrně těžce fakt, že její dcera vnímá, jak máma v lásce doslova plave.

„Na některé věci měla dost vyhraněný názor,“ přiznává herečka, že jí dcera do vztahů už mluví a není divu, vždyť každé dítě si pro své rodiče přeje jen to nejlepší. Dospívající Katka navíc se slavnou mámou zažila mnoho situací a herečka jen doufá, že se tyhle věci neodrazí později v jejích vztazích.

Neodpustila by si prý kdyby jednou musela i dcera prožívat takové trápení s muži, jako ona sama. Co jí zpustošilo život? Kdysi dávno se novinářka zeptala Brožové, kdyby si měla vybrat mezi dvěma totožnými muži, s tím rozdílem, že jeden by byl bohatý a druhý chudý, koho by si vybrala.

Herečka tehdy zcela upřímně odpověděla, že asi stejně jako každý by dala přednost tomu zajištěnému. Novinářka z toho ale vytvořila lživou větu, že si Brožová neumí představit, že by žila s chudým mužem.

Tohle tvrzení jí prý zničilo život na několik dalších let. Herečka přitom prý touží po muži, který jí porozumí, budou mít podobné zájmy a hlavně je bude spojovat láska. Třeba nebude trvat dlouho a najde si v dohledné době svoji spřízněnou duši.

Přece jenom je velmi půvabnou ženou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden