Moje sladké tajemství

Lituje, že nezůstala s láskou svého života?

Moje sladké tajemství

Zemřela jí sestra a trpěla rakovinou. Musela se smířit s tím, že přišla o osudového muže.

Šarmantní herečka Chantal Poullain (64) se nebála kvůli Bolku Polívkovi (72) přestěhovat z Francie do Československa. Překonala těžkou nemoc i lynč, který podstoupila kvůli autonehodě.

Navzdory tomu, že herečka a zpěvačka Chantal Poullain (64) doposud nezvládá mluvit dokonale česky, přitahuje režiséry i diváky. Narodila se ve francouzském Marseille a její rodina poté žila v Ženevě.

Ve Švýcarsku Chantal vystudovala herectví na Divadelní akademii a měla namířeno na zkušenou do New Yorku. Těsně před odjezdem v roce 1978 zasáhl osud a ona potkala Bolka Polívku (71).

Devětadvacetiletého herce poprvé potkala na natáčení s klaunským nosem na hlavě. Úplně ji okouzlil a dodnes tvrdí, že to

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden