Moje šťastná hvězda
Vondráčková lituje, že se k ní nastěhoval?
Nejspíš si myslela, že bude fajn, když budou žít pod jednou střechnou. To se ale asi spletla. Dojde brzy na rozchod?
Vondráčková lituje, že se k ní nastěhoval?

Schylovalo se k tomu několik měsíců. LUCIE VONDRÁČKOVÁ (43) a ZDENĚK POLÍVKA (24) spolu začali bydlet. Jenomže se zdá, že společný život neprobíhá podle představ.

Měla to být idylka přesně podle „pravidel“. Poznávali se, randili spolu, pak to začalo být vážné, seznamovali se s přáteli i rodinou toho druhého. A nakonec se k ní Zdeněk Polívka (24) nastěhoval.

Lucie Vondráčková (43) v jednom rozhovoru vypočítala, kdo všechno teď v domě je. Kromě synů Matyáše (11) a Adama (7) je to ještě pes, dvě kočky, čtyři ptáci. A samozřejmě sportovec.

Zpěvačka přitom nevypadala zrovna radostně. Uvědomila si snad, že udělala chybu, když si vzala „pod křídla“ ještě mladičkého milence? Něco na tom asy opravdu bude. Věkový rozdíl se prý začíná stále více projevovat.

Přítel se má občas chovat jako dítě.

Nahá a naštvaná?

Krátce po nastěhování sdílel Polívka fotky, na kterých je Vondráčková nahá ve vaně. Samozřejmě nebylo nic vidět, přesto byly snímky terčem pochvalných, ale i ne úplně zdvořilých komentářů. Vypadá to, že se mu hned „povedl“ průšvih.

Na druhou stranu, co vlastně Vondráčková očekává? Vždyť Polívka je ve věku, kdy mu mohou být vážné starosti o rodinu ještě cizí. Nikdo netvrdí, že by se nesnažil. Prostě se může chtít jen bavit. Je velká otázka, jak to s nimi bude dál.

Někteří lidé z jejich okolí tvrdí, že jim to dlouho nevydrží. Poukazují na to, že Polívka se často potřebuje soustředit sám na sebe, na zápasy, na svoji přípravu. Představa, že kolem něj budou běhat děti a zvířata, může být dost děsivá.

Co na to Plekanec?

A je tu ještě Tomáš Plekanec (40). Bývalý manžel zpěvačky, otec jejích dětí. Pořád má samozřejmě co mluvit do toho, kdo jeho syny vychovává. Nemusí se mu líbit, že by je měl mít pod dohledem muž, který je jen o „pár“ let starší než oni.

Navíc není žádné tajemství, že rozvod Vondráčkové a hokejisty nebyl žádná procházka růžovou zahradou. Padalo hodně ostrých slov. Zlé jazyky dodnes tvrdí, že když Plekanec může, tak jí uškodí. Polívka by se mu tedy mohl „hodit“.

O svatbě se nechce bavit

A je tu ještě jedna věc. Logicky by teď měla následovat svatba. Pokud tedy jdou krůček po krůčku. Jenomže zpěvačka na otázku, zda bude veselka, odmítá odpovědět. Není to zvláštní? Stačilo by přece říci něco ve stylu – chceme, ale zatím to není na pořadu dne.

Jako by si nebyla partnerem jistá. Je možné, že Polívka je teď u ní na „testovací období“. Může se stát, že se za pár týdnů či měsíců dozvíme, že si v tichosti sbalil kufry a odešel…

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz