Můj kousek štěstí

Litují jen toho, že všechno až moc rychle uteklo

Můj kousek štěstí

Zažili mnoho vzletů a pádů, nikdy si ale jeden druhého nepřestali vážit a to je podle nich klíč ke spokojenému vztahu

V době, kdy se Carmen Mayerová (78) a Petr Kostka (84) seznámili, byl herec ještě zadaný. Ani to ale nezabránilo jejich lásce, která je stále silná a trvá už přes pět desítek let.

Její život by vydal přinejmenším na román. Carmen Mayerová dostala do vínku nevšední původ, který zdědila po své mamince Antonii, jež pocházela ze španělské Mallorky. I proto jméno budoucí velké herečky zní vskutku vznešeně – Maria de Monte Carmen Carin Martorell Mir Mayerová de Kostka.

Po tatínkovi, malíři Karlu Maye­rovi (†75), který byl sudetským Němcem, má zase velkou disciplínu. Ačkoli se Carmen narodila v Trutnově, rodiče se poznali ve francouzském letovisku v Cannes, kde měli také veselku.

Tam se Antonia dostala, když se chtěla vyučit modistkou. Ale vzhledem k tomu, že chtěl Karl představit svou vyvolenou rodičům, odcestovali spolu do středu Evropy, kde už v té době

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden