Moje sladké tajemství

Ljuba Krbová: Odpustí někdy svému muži?

Vypadá to, že manželství seriálové hvězdy Ljuby Krbové (59) se spisovatelem Ondřejem Neffem (72) je plné smutku. Nemůžeme mu totiž zapomenout, že jí nedovolil adopci.

Sympatická herečka Ljuba Krbová (59) kvůli tomu stále trpí, protože vždy toužila po velké rodině. „Je mi to líto, ale člověk holt nemůže mít všechno,“ svěřila se Krbová. Rozhodnutí Ondřeje Neffa (72), který adopci dítěte zřejmě razantně odmítl, jí podle všeho velmi ublížilo.

Dcera Anna ještě rodinu neplánuje.

Zazlívá mu to?

V jednom z rozhovorů půvabná Ljuba přiznala, jak k tomu došlo. „Já bych s adopcí problém neměla. Ale je to zásadní krok a je naprosto nezbytné, aby v něm byli oba partneři stoprocentně zajedno. Víc bych to nerozpitvávala,“ řekla smutně. Je tedy jasné, že ať už byly důvody jejího manžela jakékoli, rozhodl se, že cizí dítě ve své rodině nechce. A herečce nezbylo, než se s tím smířit.

Manžel jí nedopřál to, po čem toužila.

Dcera jedináček

Krbová tak sice měla dost času na svou dceru Annu (30) a stará se i o Neffovu vnučku Dominiku (10), jejíž matka Irena Neffové († 27) tragicky zahynula, to ovšem nic nemění na tom, že ji její manžel odmítnutím adopce zklamal. Odpustí mu vůbec někdy to, že kvůli němu už ve své náruči nemohla pohoupat žádné další dítě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden