Moje šťastná hvězda

Ljuba Krbová: Zahořela láskou k neznámemu cizinci?

V poslední době je podle kolegů LJUBA KRBOVÁ (59) víc v Německu než doma. Prý tam vyraží za lepším výdělkem. Někteří pro to ovšem mají jiné vysvětlení.

Ačkoli je jejím dlouholetým manželem spisovatel a novinář ONDŘEJ NEFF (72), proslýchá se, že si našla v Německu bohatého milence. Proč by tam jinak v poslední době trávila víc času než doma? Kamarády tam podle svých známých herečka nemá. Vše tak zavání tím, že si tam našla spřízněnější duši, než má ve svém manželovi.

Tají rodině milence?

mohla dostat? Potkala snad v Čechách německého turistu, do kterého se zakoukala, a tak si začala kvůli němu hledat uplatnění za hranicemi? Pokud jsou zvěsti o jejím náhlem vzplanutí k atraktivnímu cizinci pravdivé, muselo se tak stát v jeho rodné zemi, mezitím co tam Ljuba plnila své pracovní povinnosti. Díky tomu, že jako malá několik let žila v Německu, tamní jazyk ovládá jako rodilá mluvčí, a tak u sousedů dostává prostřednictvím agentury, ve které už nějaký ten rok figuruje, lukrativní kšefty. A hvězda Ulice z toho jen profituje. Získává prý mnohem lepší finanční ohodnocení než v Česku. A podmínky, ve kterých musí pracovat doma, se s těmi německými také nedají podle mnohých vůbec srovnat! U našich západních sousedů podle všeho dostane vlastní karavan, dají jí lepší jídlo a ani se tolik nenadře. Je to ale skutečný důvod, proč jezdí na Slovensko?

Vzpruha ve vztahu?

Je možné, že se klepy o její bokovce brzy potvrdí. Ve svém věku vypadá báječně a mužům má stále co nabídnout. Pravdou také je, že s Neffem jsou manželé už 10 let. Že by si snad potřebovala vztah trochu okořenit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden