Losos na bylinkovém másle

Příprava: 35 min Cena za 1 porci: 30 Kč

Suroviny na 1 porci:

● 20 g másla
● 15 g tymiánu
● 200 g steaku z lososa
● špetka soli
● 15 g petrželové natě
● šťáva z ½ citronu
● 4 ml řepkového oleje

Postup:


Rybu očistíme a dáme do pekáčku, pokapeme citronem, osolíme a podlijeme kapkou oleje. Během pečení rybu občas podléváme. Máslo necháme změknout, smícháme ho s nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a solí.

Na talíři dáme na rybu lžičku másla a necháme rozpustit. K rybě se perfektně hodí vařené brambory, zeleninová obloha nebo čerstvé žitné pečivo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden