Lotuskový cheesecake

Lahodný cheesecake z oblíbených karamelových sušenek, který ihned zmizí.

Příprava: 20 minut + chlazení

Náročnost: **

Cena za porci: 9 Kč

Suroviny na 10 porcí

- 250 g Lotus sušenek

- 100 g másla

- 500 g měkkého tvarohu

- 75 g moučkového cukru

- 1 vanilkový cukr

- šťáva z ½ citronu

Postup

1.  Nadrťte 220 gramů sušenek a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Napěchujte hmotu na dno formy a dejte do chladu.

2. Smíchejte tvaroh, cukr, vanilkový cukr a šťávu z citronu. Nalijte tvarohovou hmotu na vychladlou sušenkovou drť, uhlaďte a dozdobte zbylými sušenkami. Nechte uležet v lednici přes noc.

reklama

Komentáře

reklama