Moje sladké tajemství

Loučení se životem?

Dokáže Bára Janu přesvědčit, že je stále proč žít?

Herečka Bára Munzarová (49) v současnosti potřebuje hodně sil, aby zvládla situaci se svojí maminkou, slavnou herečkou Janou Hlaváčovou (83), která jako by už jen čekala na svůj konec.

Jako vzorná dcera se herečka Bára Munzarová (49), kterou si diváci pamatují ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, stará o svoji maminku Janu Hlaváčovou (82), kterou zákeřná nemoc nejenže upoutala na lůžko, ale taky jí vzala veškerou chuť do života. „Mně je 82 a nemůžu už nic, zdraví neslouží a jsem k ničemu.

Vždyť já už jenom spím. Už jsem smířená s tím, že to může přijít zítra, každou chvíli,“ promluvila Hlaváčová o tom, že je v podstatě smířená se smrtí. Dokonce se ani nebojí všudypřítomného koronavirového strašáka a odmítla se i nechat očkovat, byť vzhledem ke svému věku byla mezi prvními, kdo měli na vakcínu nárok.

Podle ní nemá nemoc kde chytit, protože už roky neopustila svůj dům a v poslední době už ani nevstává z postele. Pro Munzarovou musí být těžké sledovat, jak se z její maminky vytrácí život. O to hůř, že před dvěma lety pochovala i tatínka, legendárního herce Luďka Munzara (†85). Ona si ale nikdy ani slůvkem na svůj úděl nestěžuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden