Moje šťastná hvězda

Lucie Benešová a Tomáš Matonoha: Bude ochotná mu předat otěže?

Dlouhou dobu se práci nevěnoval na sto procent, jelikož neměl tolik pracovních nabídek, a jeden čas byl také mužem v domácnosti. Nicméně teď se karta otočila a herec a moderátor Tomáš Matonoha (47) konečně začíná pořádně pracovat.

Nabídky se mu hrnou a on z toho má pochopitelně radost, protože konečně může své ženě Lucii Benešové (44) dokázat, že i on se dokáže o rodinu postarat a finančně ji zabezpečit.

Ona byla ta slavná

Benešová je samozřejmě ráda, že se její manžel konečně pracovně rozjel. Byla to totiž především ona, kdo přispíval do jejich rodinné kasy. Ale na druhou stranu už si zvykla, že ona je ta slavnější a schopnější, teď bude muset většinu času trávit doma s jejich čtyřmi dětmi, Sárou (19), Luciánem (22), Larou (7) a Štěpánem (12).

Překousne to?

Otázkou zůstává, jestli se s tímhle dokáže Lucie smířit. Pracovně se teď musí stáhnout do ústraní a především se starat o děti a domácnost, jako to předtím dělal on. Jestli to Lucie zvládne, to se uvidí, ale už teď je o ní známé, že je ráda středem pozornosti. Do práce chodila ráda a především se cítila jako hlava rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden