Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Co dělá za barem? Došly peníze?

Sama přiznává, že několikrát v týdnu stojí za barem. Co se stalo? Došly snad manželce herce Tomáše Matonohy (48) a čtyřnásobné mamince peníze? Ostatně to by se nikdo nemohl divit: dětí je tu jako smetí, kromě toho se rodina přestěhovala do velkého domu, jehož koupě a zařizování rozhodně nebyly zadarmo.

Nicméně vše nasvědčuje tomu, že atraktivní herečka pracuje za barovým pultem s radostí, protože má energie na rozdávání. Jako by ji čerpala z bezedné studně. Provozuje v Kobylisích divadelní klub a tvrdí, že je ve svém živlu.

„S tímhle já vůbec nemám problém,“ ujišťuje nápadně krásná blondýnka. „Jsem rozená organizátorka, u nás na Bílé hoře jsem zase vymyslela a zorganizovala Den sousedů, který bude 18. května.“ Znamená to snad, že světlovláska dává sbohem herectví a vrhne se na organizování nejrůznějších akcí? Jsou za tím finanční důvody? To nelze vyloučit.

Neobvyklé je i to, že děti z této velké herecké rodiny umění zcela ignorují. Lucián (22) pracuje jako informační technik, Sára (20) studuje hotelovou školu, Štěpán (13) propadl sportu. Jen o Laře (7) se zatím neví, kterým směrem se vydá.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden