Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Manžel občas uteče

Herce Tomáše Matonohu (44) mnohé ženy Lucii Benešové závidí. Vše jako by nasvědčovalo tomu, že se vdala skvěle. Její Tomáš je sen všech žen. Vypadá výborně, potkáte-li ho v tmavém kabátě a s bílou šálou nedbale přehozenou kolem krku, otočíte se za ním s očima doširoka rozšířenýma.

Ale nejen že je manžel blondýnky Lucie pohledný, vyniká vedle toho i pracovitostí, ozdobil svou přítomností například seriál Comeback, hraje ve Vinařích – a domů nosí slušné sumičky. Nechal se slyšet, že manželka je pro něj tou nejkrásnější ženou na světě a že jeho cílem je velká a spokojená rodina, což se mu podařilo.

A tak vychovávají s Lucií Benešovou čtyři děti jako stupínky. Není nepravděpodobné, že hlava rodiny si nakonec uvědomila, že velká rodina je velké sousto. Ubíjející povinnosti, jakými jsou vaření, nákupy, praní či dohled nad domácími úkoly a školním prospěchem dětí, herec rád přenechá manželce.

Svobodomyslný umělec nechce přijít o své záliby, kterými jsou hraní v kapele a motorka. Anebo se sebere a odjede na čtrnáct dnů učit se italsky do Itálie. Je to opravdu jen touha po vědění, anebo útěk?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden