Moje sladké tajemství

Lucie Benešová: Manželovy peníze utratila za dům

To, že ze sebe Tomáš Matonoha (46) poslední týdny dělal v show Tvoje tvář má známý hlas šaška nemění nic na tom, že si určitě přišel na pěkné peníze. Proč jinak by se vůbec takového projektu účastnil? Korunky se ale doma neohřály dlouho.

Manželka Lucie Benešová (43) hned věděla, kam vhodně investovat, aby nepřišlo nic nazmar. Rozhodla se rodinu přestěhovat za Prahu! Jako sardinky Doposud početná rodinka žila v bytě. Ať by byl sebevětší, stejně museli žít opravdu stísněně.

Benešová má z předchozího vztahu s Filipem Blažkem (44) syna Luciána (21), s manželem syna Štěpána (11) a dceru Laru (6) a osvojenou Sáru (18). K tomu připočtěme zvířata, občasné návštěvy partnerů dětí a můžeme jen žasnout, jak to doposud vydrželi.

„Naskytla se nám dobrá koupě domu za Prahou, tak jsme neváhali,“ neskrývá nadšení Benešová. Všechno něco stojí Aby měli na chod větší domácnosti finance, začala Benešová také pracovat a víc hrát v divadle.

Pravdou ale je, že v poslední době nezavadila o žádnou velkou televizní roli, a tak rodinu živí asi hlavně manžel. A teď už víme, na co tak tvrdě dřel. Možná by si ale z těžce vydělaných peněz zasloužil pořídit taky něco jen pro sebe.

Dala mu ale Lucie vůbe tu možnost? Nebo korunky putovaly výhradně na jejich nové bydlení?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden