Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Manželství v troskách?

Stále je herečka Lucie Benešová pro manžela Tomáše Matonohu (47) tou nejkrásnější na světě? Tak to kdysi říkával. Nyní však jako by se nad vztahem stahovala mračna.

A zdroje blízké rodině potvrzují, že se stahují delší dobu. Alarmující je, že elegantní švihák Matonoha jezdí na dovolenou bez manželky Lucie a ani se tím netají. Drze přiznal, že když před Vánoci vyrazil směrem na sever, na ledovec, cestoval se synem, manželku nechal doma.

Kde jsou ty časy, kdy jezdívali šestimetrovým karavanem všichni pěkně pospolu a dlouhou dobu předem se na to těšili! To všechno odnesl čas, jak se praví ve staré písničce. Do příbytku na kolečkách se pohodlně vejdou čtyři lidé, nicméně Tomáš bere jen jednoho spolucestujícího.

A aby toho nebylo málo, o čtrnáct dní později se rozjel na další horskou rekreaci, tentokrát s dcerou. "Potomci teď mají šest a třináct let, což je takové období, kdy s nimi oběma dohromady můžu být maximálně tři hodiny," dodal na vysvětlenou.

A jak dlouho dokáže pobývat ve společnosti jejich matky? "Nenaslouchá mi tak, jak mi naslouchal na začátku vztahu," připouští půvabná blondýnka, unavená nedávným stěhováním a výchovou dětí. Krize je tu.

Dokáží ji Lucie s Tomášem překonat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden