Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Mluví dětem do života – až moc!

Je dokonalá organizátorka, což je o ní známo. Ne každá žena by dokázala skloubit hereckou profesi, v níž je úspěšná, s výchovou čtyř dětí.


Lucie Benešová to vždy zvládala na jedničku. Nebyl pro ni problém účinkovat v seriálu, jehož natáčení začínalo v šest hodin ráno, po práci doběhnout domů s nákupem, bleskově uvařit pro početnou rodinu, vyprat, uklidit, podepsat úkoly.

Vytvořila si přesný rozvrh hodin a podle něj postupovala. To je obdivuhodné, nicméně horší je, že si krásná herečka zřejmě zvykla organizovat život i dospělým, a ti z toho nadšeni být nemusí.

Například na téma svatby syna Luciána (23) s radostí prohlásila: „Původně jsem si sice říkala, že nic plánovat nebudu, ale organizátorství mám přeci jen v krvi, takže jsem nachystala různá svatební překvapení, do kterých jsem zapojila celou rodinu.“

Dospělí synové většinou zrovna nejásají, když se jim maminka plete do jejich plánů a všelijak je mění. Snachu Anežku (23) blond herečka chválí, ale už několikrát se nechala slyšet, že Lucián je na ženění a zakládání rodiny mladý. Jak dlouho vydrží snacha snášet, že jí tchyně mluví úplně do všeho?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden