Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Nemyslete si o ní, že je hrozná fúrie

Jak známo, nebývá žádnou výjimkou, že někteří diváci neoddělují realitu od fikce a herec jim pak splývá s postavou, kterou hraje v televizi. Toho se trochu obávala Lucie Benešová (47), která ve Slunečné představuje vysloužilou prostitutku Rózu.

V minulosti se jí totiž už stalo, že si ji lidé spojovali s rolí, kterou zrovna ztvárňovala. „Ale spíš v případech, kdy jsem hrála zlé megery. To se pak často lidi divili, že jsem normální a příjemná, že si mysleli, že budu fúrie,“ směje se sympatická blondýnka.

Proč ráda pracuje? Naučila se nosit talíře a také potkala kolegu Petra Štěpána...

V tomto případě se však maminka čtyř dětí domnívá, že si nikdo z lidí, které potkává na ulici, nemyslí, že by byla i ve skutečnosti prostitutkou na odpočinku.

„Buďme rádi za práci. Třeba vysloužilá prostitutka, hlavně když je práce. Člověk nemůže být moc vybíravý,“ rozumně uvažuje plavovláska, která je vzhledem k počtu potomků a nedávnému stěhování do velkého domu nucena svědomitě plnit rodinnou pokladničku.

„Díky hostinské Róze jsem se naučila točit pivo a nosit třeba i více talířů než jen dva,“ pochvaluje si, že ve Slunečné získala nové dovednosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden