Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Nesmí s dětmi do hotelu

Dovolená se čtyřmi energickými dětmi, to je ovšem záležitost pro silné nervy. Když vyrazí herečka Lucie Benešová (42) s manželem Tomášem Matonohou (46) a čtyřmi dětmi na dovolenou, není to procházka růžovým sadem.

Lucie se bojí, že by je vyhodili z hotelu, a tak se raději vzdá pomyšlení na luxus. Sama by se ráda nechala hýčkat, jenže potomci jsou natolik čilí a akční, že je třeba hledat jiné řešení, aby nebyla ostuda.

Jak se ukázalo, půvabná blondýnka bude početné rodině vařit. S úsměvem přiznala, že ubytování v hotelu nepřichází v úvahu, raději si pronajmou nějaký domeček u pláže. Letos zamíří úplně všichni na čtrnáct dnů do Chorvatska.

Úsměvné je, že obětavá Benešová ani přesně neví, kolik jich bude, děti si někdy s sebou berou kamarády. Prý jich pojede nejmíň osm. Hromadné snídaně a večeře v zařízení hotelového typu jsou tudíž vyloučené, protože Lucie se v takových situacích strachuje.

Čeká, co se stane, zda je personál nevyhodí. Někdy je to dobrodružné, děti se totiž občas začnou prát. Tím pádem se ale herečka musí otáčet v kuchyni, aby početná rodina neumřela hlady. Naštěstí jí pomáhají starší děti a manžel.

Chytají ryby, které hned ugrilují. Ale i tak je nádobí vždycky hora. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden