Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Nová pravidla nepomohla!

Manželství herce Tomáše Matonohy (47) a herečky Lucie Benešové (44) bylo na pokraji rozkladu, a tak zkusili záchranný plán. Jenomže ani to nevyšlo! Nenaslouchá mi tak, jak mi naslouchal na začátku vztahu.

Ale na jeho obranu musím říct, že mě varoval už na prvním rande. Řekl, že když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Že pak už mi tak naslouchat nebude. Já si myslela, že to nemyslí vážně, ale myslel,“ říkala na adresu svého muže Benešová.

Viděla, že se manželství žene do záhuby, a tak se snažila všemi způsoby situaci řešit. Je hezké, že začala u sebe. „Když je třeba nějaký konflikt s partnerem, je lepší počkat třeba pět minut a až pak s chladnou hlavou něco říct.

Když se něco vypálí hned, dost často už to nejde vzít zpátky,“ snažila se o změnu komunikace. To ale nestačilo, a tak se to rozhodla vzít za jiný konec. Velkým problémem bylo totiž i to, že se kvůli velkému pracovnímu vytížení manželé doma skoro nepotkali.

Bez společně sdílených večerů a možnosti si popovídat se pochopitelně jeden od ruhého odcizí. A tak přišlo na řadu další řešení – herečka omezí své pracovní aktivity a bude víc doma s rodinou v domění, že to manželství scelí.

Bude tou ženuškou, která poslušně doma čeká svého drahého s otevřenou náručí a upečenou buchtou. Natáčela naposledy před rokem v seriálu Specialisté, nechala si jen divadelní hru. Dobře placené televizní kšefty zůstaly jen na herci.

Jenomže ani to nesplnilo svůj účel. Splácení nového luxusně zařízeného domu, který si Matonoha s Benešovou před časem pořídili, není levná záležitost, stejně tak jako jeho provoz. Navíc uživit čtyři děti - Štěpána (13) a Laru (6), osvojenou Sáru (19) a Luciána (21) z předchozího vztahu Benešové s kolegou Filipem Blažkem (45), také není jen tak.

Dovolené u moře jsou pak samozřejmostí. Na to jeden plat nestačí, a tak Matonoha teď musí dělat za dva. Výsledkem je, že je nyní doma ještě méně než dřív a manželé si jeden druhého opět neužijí, a tak napětí stoupá.

Snad se situace uklidní, až všechny děti vyletí z hnízda. Ale nerozvedou se do té doby? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden