Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Pomsta Matonohovi za nevěru?

Stěhuje se pryč?

Prý se velmi snažila, aby své manželství slepila, jenže se stále nedařilo a zoufalá kráska už to možná vzdává. Zdá se, že více času chce trávit bez muže a k rozvodu zbývá jen krůček.

Krize v manželství herce Tomáše Matonohy (53) a herečky ze seriálu Co ste hasiči se v mnoha různých variantách skloňuje už pořádně dlouho. V poslední době se ale bohužel zdá, že katastrofické scénáře se naplňují.

I podle fotografií, které Lucie Benešová (49) přidává na sociál­ní sítě, se zdá, že blondýnka tráví stále víc času mimo domov a bez manžela.

Žijí odděleně?

Druhý domov si vytvořila na své milované roubence, kterou před pár měsíci úspěšně dostavěla. A fotku s manželem byste v poslední době na jejím Instagramu, který denně zásobuje, hledali marně.

I proto se začalo spekulovat, že manželé mají už dokonce oddělené bydlení. Zatímco herec je prý hlavně v jejich domě v Praze, jeho drahá polovička má být převážně v Jizerských horách.

Navíc se asi přidala další komplikace. Benešová totiž na začátku roku prohlásila, že si dává od herectví dočasně pauzu, protože v Jizerkách pořídila další pozemek a rozhodla se postavit další chaloupku.

Jediné řešení?

A to podle všeho Matonoha nenese vůbec dobře. Navíc se zdá, že si jeho manželka na chalupě docela rozumí nejen se životem na venkově, ale také s místními. Herec tak možná větří konkurenci.

Podle mnohých spekulací by mu mohla herečka chtít oplatit nevěru, o níž se před časem v showbyznysu vedla šeptanda. Hovořilo se o jeho románku s výrazně mladší tmavovláskou.

Jestli je to pravda, tak co když se právě kvůli tomu herečka přesunula na chalupu? Nebylo by nic divného na tom, že si chce kráska nyní žít svůj život daleko od všech problémů. Otázkou ale je, zda je to správné řešení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden