Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Proč jí manžel vůbec nepomáhá?

Už dříve se ozývaly hlasy, že Tomáš Matonoha (48) manželce Lucii Benešové v domácnosti vůbec nepomáhá, ale málokdo tomu věřil. Něco takového by snad ani nebylo možné! Vždyť Lucie není přece "pouhá" hospodyňka, je to úspěšná herečka.

Jak by tedy sama a bez pomoci mohla zvládnout domácnost se čtyřmi dětmi a několika psy a kočkami? Pravda se ukázala docela nedávno, odhalila ji sama Lucie. "Manžel v domácnosti vůbec nepomáhá," prohlásila.

"Kdysi jsem si myslela, že bychom si mohli úkoly rozdělit, ale nakonec jsem pochopila, že muž, který pracuje a živí rodinu, navíc naši obrovskou, by měl být od všedních starostí osvobozený. A já jsem tu od toho, abych řešila obyčejné věci," dodává herečka.

O tom, že toho má na bedrech opravdu příliš a bývá unavená, už raději mlčí. Vždyť jednu dobu v jejich bytě žila i přítelkyně nejstaršího syna Luciána (22)! "To jsem si tehdy v duchu říkala: To už je trochu moc – ale jsem docela dobrá," podotýká blondýnka, která každý den vaří a úkoly nikomu z rodiny nedává, protože ví, že sama to udělá nejlíp a nejrychleji.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden