Moje šťastná hvězda

Lucie Benešová: Rodina se jí bojí?

Děti ani manžel jí za žádnou cenu neodporují. Nikdy a v ničem. Proč? Protože si v posledních měsících herečka Lucie Benešová (39) ve své rodině vybudovala obrovský respekt. Bohužel je jí to nyní ale spíše ke škodě než k užitku. V domácnosti je jich totiž tolik, že sama udržovat pořádek, vařit a ještě vládnout pevnou rukou zkrátka nedokáže. A tak se rozhodla, že její děti ani manžel nedostanou zadarmo vůbec nic.

Zabraly až výhrůžky

Herec Tomáš Matonoha (48) z jejího chování a změny není vůbec nadšený.V domácnosti prý nikdy nemusel nic dělat. O všechno se starala právě Lucie anebo děti. Přišel si, kdy chtěla také odcházel, kdy se mu zachtělo. Leč poslední dobou si prý den co den musel vyslechnout mnoho výčitek, nadávek a proseb.

Dokonce mu podle jeho přátel manželka vyhrožovala, že jestli jí nezačne pomáhat, odstěhuje se od něj. Toho se Matonoha skutečně zalekl, protože bez ní by se prý ani ráno neoblékl. Neměl by totiž nic čistého na sebe.

Jak dlouho jim to vydrží?

Podobně jsou na tom i jejich čtyři děti. Také si mohly dělat, co chtěly, ale to skončilo. I s nimi Benešové došla trpělivost. Prý nebudou dostávat žádné kapesné a doma budou muset být vždy do sedmi do večera, pokud si po sobě nezačnou uklízet a pomáhat s vařením. A tak všichni raději sekají latinu. Je ale otázka, jak dlouho jim to vydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden