Můj kousek štěstí

Lucie Benešová vyžaduje luxus

Herec Tomáš Matonoha (46), který je jejím mužem, to asi nemá v manželství úplně jednoduché. Herečka Lucie Benešová (42) si totiž prý potrpí na absolutní komfort a luxus, který musí navíc být přesně podle jejích pravidel.

Skromná není například při výběru dovolené. Možná si představíte ubytování v drahém hotelu s all inclusiv se služebnictvem. I to je ale pro Benešovou už málo. Jak sama blonďatá kráska přiznala, míjení se s cizími turisty v hotelovém komplexu není nic pro ni.

Raději má celý dům pro sebe, aby její soukromí prostě nikdo nenarušoval. Ani okolní hosté, ani třeba uklízečka. „Když musíte hromadně snídat nebo večeřet s ostatními lidmi, to není úplně ideální,“ nechala se slyšet Benešová s tím, že si raději s manželem pronajme celý dům, třeba přímo na mořské pláži.

A právě takový plán má herečka na letošní dovolenou. „Pronajmeme si v Chorvatsku dům, který je vlastně dva metry od moře. Je to tak mnohem pohodlnější. Jedině tak si užijeme ten pravý klid,“ dodává. K jídlu si pak chce dopřávat plody moře, které si sami naloví.

„Chytáme rybičky, které si pak připravíme na grilu,“ těší se Benešová na úplný ráj. Nad nároky herečky se pozastavují i některé její kamarádky. „Známá ji chtěla zlákat na dovolenou, ale Lucie si dala podmínku, že chce mít celý dům pro sebe.

Není jednoduché jí stačit,“ poreferoval nám zdroj z okolí herečky. Nutno ale uznat, že jako matka čtyř dětí, si nějaké to pohodlí právem zaslouží. Ostatně, vždyť je to celebrita, která si může v možnostech vybírat a dopřát si nějaký ten nadstandard.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden