Moje šťastná hvězda

Lucie Benešová žárlí na popularitu svého manžela!

Pověsí herectví na hřebík a zkusí radši podnikat?

Bez popularity by prý herečka LUCIE BENEŠOVÁ (41) neměla role a nevydělávala by dost peněz. Přízeň národa proto vnímá jako základ úspěchu a dělá všechno, aby slavná byla. Popularitou prý doslova žije i na úkor své rodiny.

Na rozdíl od svého charismatického a úspěšnějšího manžela TOMÁŠE MATONOHY (45) si Lucie svou slávu musela vydřít a musí si ji pečlivě hlídat. Zdroje z jejich okolí navíc tvrdí, že Matonohovi jeho úspěšnější kariéru závidí a za každou cenu se mu snaží vyrovnat.

RODINNÁ KONKURENCE

Honba za větší popularitou se prý projevuje v jejím celkovém chování. Snaží se na sebe upoutávat pozornost a bývá prý rozladěná, když ji nikdo nepozná. Sama Benešová přiznává, že ji těší, když ji lidé na ulici osloví, a ráda si prý s nimi popovídá.

„Manžel je spíš introvert, já jsem přesný opak,“ vysvětluje. Říká, že být vidět a být oblíbená a žádaná je pro ni v podstatě povinnost. „Slavnější herec je většinou i obsazovanější než někdo méně slavný,“ konstatuje s tím, že o tom podle ní herectví je.

„Kdyby mě popularita míjela, asi bych pochybovala, jestli to má celé vůbec smysl,“ vysvětluje. Zdroje z jejího okolí ale tvrdí, že to často přehání. Ráda si prý například zjišťuje, jestli lidé znají ji, nebo spíš Matonohu. „S někým se dá do řeči a je schopná se zeptat, jestli kouká spíš na její seriály nebo na jeho.“ Obzvláště divné to prý bývá, když se takhle lidí vyptává v přítomnosti svých dětí.

MANŽELÉ ROKU

Vtipné na její snaze být vidět víc než manžel je mimo jiné to, že se ráda sem tam objevuje na akcích bez něj. „Bere to jako nenápadnou příležitost strhnout větší pozornost jen sebe,“ komentuje zmíněný zdroj. Stalo se tomu tak například i na vyhlášení ankety Pár roku 2016, kam ji doprovodila LINDA FINKOVÁ (48). Benešová Tomáše s radostí omluvila a vysvětlila, že když někam vyrazí takto bez sebe, jsou si aspoň trochu vzácnější.

Pikantní je, že zatímco pro Lucii jsou podobné akce momentálně jediná příležitost, jak na sebe upozornit, Tomáš je i díky moderování soutěže Co na to Češi pořád o několik kroků dál. Své slabší pozice si je prý vědoma a pomalu se připravuje na plán B.

„Asi cítí, že to není úplně ono, protože začíná mluvit o podnikání,“ prozrazuje zdroj. Sama herečka přiznává, že než čekat, až se nad ní s novou nabídkou někdo smiluje, raději bude dělat něco jiného. Třeba zmíněné podnikání.

Lucie je velmi ráda středem pozornosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden