Můj kousek štěstí

Lucie Benešová: Zklamaná svou prací

Neuvěřitelné! Hvězda seriálů Slunečná a Co ste hasiči se nechala slyšet, že kdyby si mohla podruhé v životě zvolit profesi, herectví by si nevybrala. Přitom Lucie Benešová (47) je úspěšná herečka, a tak nečekané prohlášení vzbudilo údiv.

„Kdybych měla znovu volit, měla bych herectví jako koníček k nějaké normální práci,“ řekla. Z toho vyplývá, že svou práci za normální nepovažuje. A raduje se, že nejstarší syn Lucián (24) pracuje jako informační technik a dcera Sára (22) je hospodská. Zato jí dělá starosti nejmladší Lara (9), kterou herectví okouzlilo a ráda by se jím jednou živila.

Předhánějí se? Musí se otáčet, s pilnou a slavnou manželkou chce zřejmě držet krok.

Když ji máma nechala účinkovat v sérii reklamních spotů, byla holčička nadšená. Ovšem Štěpána (16) k velké radosti jeho matky komediantství nijak neláká, baví ho spíš počítače, cizí jazyky, cestování.

Nelze vyloučit, že blondýnčin náhlý záporný postoj k herecké profesi zapříčinil i nedávný kolaps manžela Tomáše Matonohy (50) během natáčení pořadu Co na to Češi. Jeho zběsilé tempo si vybralo daň. Skončil v nemocnici kvůli problémům s tlakem. Lékaři mu doporučili zpomalit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden