Můj čas na kafíčko

Lucie Bílá a Václav Noid Bárta se marně snažili o vlastního potomka, ale na adopci už nedošlo!

Rozešli se jako přátelé a zpěvačka prohlásila, že má opět témata pro své písničky.

První manželství Lucie Bílé (52) bylo spíš krátkým omylem. To druhé, s Václavem „Noidem“ Bártou (37) vypadalo mnohem nadějněji. Skončilo ale také rozvodem.  

Temperamentní Lucie Bílá si během půl století svého života prošla několika osudovými vztahy. Jedním z prvních byl ten s hercem Tomášem Holým (+21). Jak známo, dětská hvězda tragicky zahynula při autonehodě a na srdci Lucie tak tenkrát přibyla první velká jizva.

Na Tomáše nezapomene!

Tragická smrt a děsivé znásilnění

Více štěstí než v lásce měla Lucie v kariéře, alespoň na začátku to tak určitě bylo. Na vytouženou konzervatoř se sice nedostala a šla se tedy učit švadlenou. Protože ale potkala ty správné lidi – nejprve zpěváka Aleše Brichtu (58) a později producenta a skladatele Petra Hanniga (72), stala se hvězdou už v polovině 80. let. Do té doby se jmenovala Hana Zaňáková – umělecký pseudonym Lucie Bílá jí vymyslel právě Petr Hannig. Poté, co Lucie pochopila, že naivní pop typu Neposlušné tenisky není tím, co chce doopravdy zpívat, ukončila s Hannigem spolupráci. Vzápětí jí čekal jeden krutý životní zážitek. Od kamarádky si půjčila byt. V metru potkala mladého muže, který jí nabídl, že jí pomůže s kufrem. Důvěřovala mu a udělala chybu. V bytě jí totiž dotyčný mladík brutálně znásilnil. Lucie sice všechno oznámila na policii, ale protože měl násilník vlivné rodiče, vyhnul se trestu. Po této drsné životní zkušenosti už ale následovaly v životě slavné zpěvačky spíše dobré věci. Tou první bylo určitě seznámení s producentem Petrem Kratochvílem (67). Dali se dohromady nejen jako partneři, ale také jako rodiče syna Filipa (23) i jako spolumajitelé divadla Ta Fantastika. Jediné, co Lucii chybělo k úplnému štěstí, bylo jejich vztahu dát oficiální punc. Petr se ale ženit nechtěl a později zpěvačku opustil kvůli někdejší Miss Pavlíně Baburkové (45).

Ani tajná svatba není zárukou, že jim vztah vydrží.

Tajná svatební akce

Prvním manželem Lucie se stal hudebník Stanislav Penk (45), ale jak říká jedno přísloví „brzy oheň, brzy popel“. Vztahem si byli prý oba jistí po pěti dnech, co se znali, ale nakonec jim to nevydrželo ani rok. V tomtéž roce, kdy se s Penkem rozešla, zamilovala se Lucie do dalšího muže. Tím byl výrazně mladší zpěvák Václav Bárta, zvaný Noid. Zkoušeli spolu muzikál Excalibur a jakmile si pohlédli do očí, bylo jasné, co se bude dít. Zpěvačka se objevila na koncertu Noidovy skupiny a zanedlouho se k sobě dvojice hlásila i veřejně. Lidé, kteří Václava i Lucii znali, prorokovali, že tenhle vztah nebude moc dlouho trvat. O Lucii je ale známo, že je tvrdohlavá a Noid si s ní v ničem nezadal. Svůj vztah proto dotáhli až ke svatbě. České slavici bylo ovšem jasné, že kdyby si svého druhého manžela brala v Praze nebo kdekoliv jinde u nás, byla by z toho veřejná show. To nechtěla ani ona, ani Noid. Udělali proto ze svého obřadu doslova konspirační akci. Na radu právníka si vybrali místo pro svatbu v cizině, konkrétně v Miláně, na českém konzulátu. A aby všechno nevyplynulo moc brzy najevo, zaregistrovala se tam Lucie nikoliv pod svým jménem (ani tím skutečným), ale jako Alena Nováková. Tohle jméno a příjmení uváděla ve všech objednávkách letenek i hotelů.

Šest let prožila s Petrem Makovičkou.

Věřila, že jí ochrání!

Svatba tedy proběhla v pohodě a bez problémů a na čerstvé novomanželce bylo znát, že jí nový vztah dodal spoustu energie. Prohlásila, že si kdysi myslela, jak si bude po roce 2000 připadat stará – a teď je z ní nevěsta! „Manžel je naprosto čistý a rovný chlap, to je pro mne nejdůležitější,“ libovala si Lucie. „Můžu mu stoprocentně věřit. Zároveň je i ochráncem rodiny a to my holky z vesnice potřebujeme. Kdyby nám někdo ublížil, tak ho zadupe do země.“ Postupně ale dávala najevo i určité pochybnosti. „Když už je člověku trochu víc, má svoji práci a svůj zajetý systém, není žádná legrace najít někoho, kdo do toho rozjetého vlaku naskočí a přitom bude brát všechno přirozeně a ještě vám dodá energii,“ konstatovala opatrně v jednom rozhovoru. Cílem páru bylo také mít vlastního potomka, což zpěvačka potvrdila. „Miminko s manželem plánujeme a snažíme se o něj už druhý rok. Nebylo to jednoduché kvůli jistým zdravotním problémům. Ty už ale jsou pryč. Proto věříme, že se nám to podaří a Bůh nám požehná. Uděláme pro to všechno a možná se rozhodnu otěhotnět i umělou cestou. Až kdyby se nám nepodařilo mít vlastní děti, tak bychom se za několik let rozhodli pro adopci,“ uvedla Lucie. Na tuhle variantu ale už nedošlo.

Na syna Filipa může být Lucie právem hrdá!

Ani dva další vztahy nevydržely

Celkem pět let spolu Lucie s Noidem žili bez nějakých velkých problémů a skandálů. Konec vztah proto většinu lidí spíše překvapil. Novináři zpozorněli, když přistihli Noida, jak se objímá s kamarádkou a dává jí pusu na přivítanou. Na přímou otázku pak Lucie odpověděla, že se od ní manžel skutečně odstěhoval. A Václav to potvrdil: „Domluvili jsme se s Luckou v největším klidu a pohodě, opravdu jako kamarádi, že pro nás bude lepší, když spolu nebudeme dál žít. “ Lucie pak s nadhledem doplnila: „Zase mám témata na zpívání.“ A neztrácela ani optimismus, když prorokovala: „Ještě mě spousta hezkého čeká. Ale ten další si mě fakt bude muset najít.“ A také našel - byl to kavárník Petr Makovička (40), který po boku České slavice strávil celkem šest let. Nejprve Lucie nového přítele utajovala před médii, protože nechtěla komplikovat život jemu ani jeho bývalé ženě. Ani tento vztah ale nakonec nebyl zapsán do kolonky „trvalý“. Důvod? Prý byl Petr až příliš hodný a ideální. Loni se pak psalo o poměru Lucie s dalším výrazně mladším přítelem, Radkem Filipim (34). Fitness trenér ji přemluvil, aby se vztahu nebála, jenže zpěvačka po nějaké době dala přednost práci. S jistotou se dá ale předpokládat, že Lucie příliš dlouho sama nezůstane!

Petr Kratochvíl jí dal nejvíc!

Dítě měl až s druhou manželkou!

Po krachu manželství s Lucií se dal Noid dohromady s modelkou Eliškou Bučkovou (28). Zasnoubil se s ní, ale ke svatbě to nedotáhli, protože nedokázali zvládnout nastřádané napětí. Dočasné štěstí našel Václav až u další modelky, Gabriely Dvořákové (29). Tu požádal o ruku v době, kdy už spolu čekali dítě. Udělal to stylově, poté, co přijeli z ultrazvukového vyšetření. V létě roku 2014 se Noid a Gabriela vzali a v listopadu se jim narodila dcerka. Pak ale následoval bouřlivý rozchod, doprovázený skandály a nevěrami!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden