Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Chudinka: Všude vidí smrt

Zcela jistě neuhodnete, co se dělo u smrtelného lože maminky Lucie Bílé (50), Hany Zaňákové (†76). Nejsmutnější okamžik svého života zažila Lucie Bílá zjara tohoto roku, kdy její maminka zavřela oči navždy.

Hana Zaňáková byla pro zpěvačku vším. Rozloučit se s ní navždy znamenalo ztratit kus sebe, a tak se v těchto smutných chvílích Lucii honily hlavou zvláštní myšlenky. O svojí mamince vždy mluvila jako o strážném andělovi a chtěla mít nějakou velmi osobní vzpomínku.

Proto u jejího smrtelného lože udělala cosi opravdu nezvyklého. Sejmula matce, které zbývalo už jen několik dnů života, otisky prstů, a požádala užaslého šperkaře, aby vyrobil medailonek. Šperkař se svému okolí přiznal, že ztratil řeč, když zjistil, co si slavná zpěvačka přeje.

Ale jako pravý profesionál odevzdal Lucii Bílé po jednom z jejích koncertů srdíčko s otiskem prstu její maminky. Hana Zaňáková zemřela po dvouletém boji s následky dvou vážných mozkových příhod. Vzhledem k silnému krvácení do mozku dokonce musela být operovaná, poslední rok prožila v nemocnici.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden