Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Kašle na rodinu i přátele?

Zpěvačka je zkrátka po uši zamilovaná a se svým mužem chce trávit každou volnou minutu. Lucie Bílá (53) to ale podle svých kamarádek už trochu přehání. S Radkem Filipim (35) je skutečně nonstop. Ten dělá Bílé společnost nejen ve volném čase, ale i v tom pracovním.
Doprovází ji na každou zkoušku a na každé vystoupení, takže její kamarádky i blízcí by čekali, že nějakou chvíli z jejího volného času by mohla věnovat právě jim.

Na veřejnosti se už moc neukazuje

Bílá dřív hodně propagovala své rodné město Otvovice.Trávila tam snad každou volnou chvíli, a dokonce se snažila městečku i finančně vypomoct. Spoustu peněz prý investovala do místního kulturního domu, protože chtěla, aby to tam bylo na trochu jiné úrovni.

Celkově byla také více sdílná a s místními se bavila se srdcem na dlani. Nicméně od té doby, co se dala s Filipim znovu dohromady, se ve městě moc neukazuje. Naposledy mezi místní zavítala na Den dětí, což bylo prvního června.

Podle některých obyvatel je prý škoda, že už se Bílá městu tolik nevěnuje. Spousta věcí se prý díky ní v městě zlepšila, a kdyby v tom pokračovala, mohla by prý dokázat skvělé věci. Nicméně zpěvačka už má údajně jiné priority a chce se věnovat především sobě a své lásce.

Jsou na ni naštvaní?

Bílá svým blízkým a kamarádům tvrdí, že je nenavštěvuje, protože je hodně zaneprázdněná, ale to není tak úplně pravda. O soukromé koncerty má nouzi a její finanční situace teď celkově prý není nejlepší.Musí živit celý svůj tým, který má dennodenně po ruce, a to není zrovna levná záležitost. Možná rodinu a přátele nenavštěvuje také z finančních důvodů, protože se jim s tím nechce svěřovat a chce si to nejdřív vyřešit sama.

Nicméně to ale není důvod, proč se nikomu ze svých přátel ani neozvat. Podle nich se totiž Lucie úplně odstřihla a je to všechny mrzí. Jak chce tuhle situaci Bílá vyřešit? Pokud o ně nechce přijít, možná by to stálo za zvážení.Přece se svému svalovci může s pocity svěřit a on jí zajisté podpoří. Nebo je to možná právě on, kdo ji nutí se soustředit na jejich vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden