Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Našla si už náhradu za Filipiho? Prý dávno!

LUCIE BÍLÁ (51) se s posledním partnerem RADKEM FILIPIM (34) rozešla loni v listopadu. Spekuluje se, že mu dala vale i proto, že se v jejím životě objevil další koloušek

Zpěvačka má pověst dračice a v posledních letech se po jejím boku objevují muži minimálně o deset let mladší. Tím posledním, kdo jí oficiálně zahříval pelíšek, byl o 17 let mladší Radek Filipi. A ačkoli to mezi nimi vypadalo, že to bude láska jako trám, náhle mu na sklonku loňského roku dala zpěvačka kopačky. „Miluju svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím. Musela jsem si vybrat, protože Radek Filipi je člověk, na kterého se můžu spolehnout. Stará se o mne, mám ho ráda. Zůstává dál členem mého pracovního týmu,“ odůvodnila Bílá, co ji vedlo k tomu, aby se Filipim rozešla.

Vrátila se k bývalému manželovi?

Po rozchodu se Lucie soustředila jen na práci. Je totiž hlavní hvězdou muzikálu Sestra v akci, v němž působí i její bývalý manžel VÁCLAV NOID BÁRTA (37). A právě s ním si během zkoušek byla až podezřele blízká. Hudebník dokonce neváhal své bývalé ženě vyznat lásku. Bárta si totiž na svůj profil na sociální síti vystavil jejich společný snímek, k němuž připsal: „Navždy v srdci mém.“ Byl snad on důvodem, proč se zpěvačka s Filipim rozešla? Ačkoli by Lucii s Noidem mnozí rádi spatřili jako pár, Václav je v tomto případě bez viny. Se zpěvačkou jsou si sice blízcí, ale pouze jako dobří přátelé. A vzhledem k tomu, že před pár dny svalnatý hudebník představil veřejnosti svou oficiální partnerku, o milostném vztahu mezi ním a Lucií nemůže být řeč.

Lucie Bílá, Václav Noid Bárta: Ještě nedávno to mezi nimi podezřele jiskřilo.

Kdo je pan Tajemný?

Přesto se ale v uměleckých kuloárech šušká, že zpěvačka rozhodně sama není. Dokonce syn baviče PETRA NOVOTNÉHO (70) PAVEL (36) přišel s tvrzením, že do konce února Lucie nového partnera světu ukáže. To už Bílá zřejmě nestihne, podle všeho se ale i tak máme na co těšit.         I další zdroje se přiklánějí k tomu, že zpěvačka opět toká po boku výrazně mladšího kolouška. Těžko soudit, jak se s je jím novým objevem sžije Radek Filipi, který pro Lucii stále pracuje a dělá jí ochranku. Bude schopný snášet fakt, že se zpěvačka před jeho zraky tiskne k jinému muži? Nebylo by divu, kdyby se svého postu věčného ochránce zpěvačky raději vzdal.

Lucie Bílá, Radek Filipi Tvrdila, že musela dát přednost práci před jejich vztahem. Lhala snad?

Musí být zdatný milenec

Totožnost její údajné nové lásky sice neznáme, jisté je však to, že pokud se Lucie znovu zadala, její milenec bude jistě velmi náruživý. O zpěvačce se traduje, že je na své chlapy, co se postelových radovánek týče, velmi náročná, a jakmile by jí nestačil, nemilosrdně by se ho zbavila. Ostatně, jisté zdroje uvádějí, že za rozchodem Bílé s Filipim nestál ani tak nový muž, jako fakt, že na něj byla zpěvačka až příliš velká dračice. Jaká je pravda, však vědí jen oni dva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden