Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Návrat k bývalému?

Zamilovaná do několika mužů současně? Jak to tak vypadá, Lucie Bílá (52) si pořád nechává co se týče milostného života otevřená zadní vrátka. Údajně zase flirtuje se svým bývalými partnery, momentálně s Václavem Noidem Bártou (38).

Je všeobecně známo, že zůstali i po rozchodu dobrými přáteli, ale že k sobě stále cítí něco víc než přátelství, to nikdo netušil.

Až příliš ráda flirtuje

Tedy až na nejbližší přátelé Lucie Bílé. Ti prý moc dobře ví, že zpěvačka nikdy své bývalé životní milence milovat nepřestala. S každým, se kterým prý chodila, má velmi dobré vztahy. K některým má však blíž než k jiným. Navíc jedna z jejích kamarádek prozradila, že si se svými bývalými láskami stále píše a rozhodně nejde o žádné nevinné zprávy.

V některých prý flirtuje tak okatě, že je to až na povážnou. Ovšem její bývalý partner Noid k ní má ze všech mužů nejblíže. Samozřejmě až na jejího současného partnera. Jak ten se ale tváří na to, že Bílá nedokáže zapomenout na minulost a stále se k ní vrací? Radek Filipi (35), jak je známo, zpěvačku nadevše miluje, ale také dokáže ukrutně žárlit.Navíc podle mnohých častokrát nezůstává jen u zpráv. S bývalými prý chodí na večeře, obědy i na skleničku.

Tajné večeře?

Když se prý nedávno někdo zeptal Filipiho, kde má svou partnerku, měl za to, že je doma.Tam však nebyla, obědvala prý tou dobou s Noidem. Co před svých partnerem Bílá tají? Nikdo prý nepochybuje o tom, že FIlipiho miluje. Nikdo ale také zároveň nepochybuje o tom, že je Lucie schopná milovat ještě někoho dalšího.A navíc Noid byl pro ni jednou z největších lásek. Není divu, že se ho nechce jen tak vzdát..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden