Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Opustí ji před svatbou?

Kdykoli jí někdo z jejích kolegů či přátel řekne něco ne příliš lichotivého, ba urážlivého, o jejím milovaném partnerovi Radkovi Filipim (35), dělá, že neslyší ani nevidí. Chce slyšet jen to krásné a to špatné ignorovat.

Podle přátel ale právě na to brzy doplatí. Sice chce Filipiho Lucie Bílá (53) jenom pro sebe, ale jak to tak vypadá, musí se o něj dělit ještě s jinou ženou! Copak vůbec nežárlí? Nebo jen hraje divadlo pro veřejnost? Lucčini přátelé tvrdí, že se za poslední rok hodně změnila.Prý se chová jako naivní zamilovaná dvacítka a není s ní žádná řeč.

Velká žárlivá scéna

Proslýchá se, že Filipi má totiž údajně novou a zatím přísně utajovanou známost. Dokonce o ní má Bílá i vědět a tolerovat ji.Aspoň částečně. I když mu kvůli ní už údajně ztropila nejednu obrovskou žárlivou scénu, při které prý lítalo nádobí, oblečení z okna, a dokonce i mobilní telefon. Přesto má údajně Filipi milenku dál a nehodlá se jí za žádnou cenu vzdát.

A Bílá se zase nehodlá vzdát své životní lásky. A také vidiny svatby. Jejím momentálním největším životním přáním je se vdát. Prý už začala i plánovat, co se bude na její svatbě jíst, pít i poslouchat a co by měli mít na sobě svatebčané.Jen Filipi se jaksi údajně odmítá do svatebních příprav zapojit. Do svatby se totiž nehrne.

Co mu vadí?

Lucie Bílá, podle jeho přátel, pro něj kdysi byla povyražením a zpříjemněním všedního života. Dala mu slávu a peníze a Filipi se díky ní dostal do povědomí veřejnosti.Jenže člověk se časem přejí i té slávy. Možná právě to Filipiho potkalo. Někteří z jeho okolí si myslí, že už se mu nelíbí být pořád na očích veřejnosti. Nemá žádné soukromí a pocit, že ho neustále někdo pozoruje, nemůže prý vynahradit žádný finanční obnos.Peněz má totiž údajně s Bílou na rozhazování. Proslýchá se, že mu koupí, co mu na očích vidí. Tohle sice poslední rok a půl fungovalo, ale donekonečna to prý vydržet nemohlo.

Musí být pořád poblíž

Zpěvačka si totiž mladíčka drží při sobě jako talisman.Nehne se od něj na krok, a když náhodou musí jet někam dál, údajně po Filipim chce, aby ji doprovázel. Jakmile ho půl dne nevidí, je z toho celá nesvá. Údajně nedává svému partnerovi žádnou volnost, a dokonce mu prý ani nedovolí se v její přítomnosti bavit s někým jiným, ať jde o muže nebo o ženy.I když ale Filipi na první pohled vypadá, že neumí do pěti počítat, rozhodně se nenechá jen tak snadno omezovat. A to ani od své partnerky.

Pošle ji k vodě?

Sice ji údajně před pár měsíci požádal o ruku, ale od té doby se spousta věcí změnila.Chtěl své partnerce udělat radost, avšak všechny následky tohoto činu zřejmě nedomyslel a teď se snaží ze svatby vyvlíknout. Bílé ale nechce ublížit. Údajně nikdo ze zpěvaččiných přátel už nevěří, že by na svatbu došlo.Prý by se spíš měla zase zaměřit na kariéru. Své fanoušky údajně zanedbává. Navíc kdyby se s ní Filipi rozešel, měla by se aspoň ke komu vrátit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden