Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Opustil ji milenec. Uteče i syn?

Zpěvačka Lucie Bílá (50) je zase už v nebezpečí osamělosti. Tentokrát daleko větší, než bývalo obvyklé. S partnerem Petrem Makovičkou (39) se rozešli, ale na to, že se jí vztahy bortí jako domky z karet, je tmavovlasá umělkyně zvyklá.

Zatím ještě žádný z mužů neunesl sílu její osobnosti a její slávu. Dokonale si rozumí jen se synem Filipem (21). A teď ji čeká zkušenost z nejbolestnějších. Opustí ji totiž i jediný potomek. Z rodného domu v Otvovicích už se odstěhoval do Prahy, kde mu velkorysá matka koupila byt.

Ale to ještě nic není. Filip se chystá mnohem dál. Jeho budoucnost leží za velkou louží, má totiž po otci Petru Kratochvílovi (64) americké občanství. Až se to stane, bude to pro Lucii Bílou, kterou ke všemu navždy opustila milovaná maminka, ta největší rána.

Čeká ji bolestná samota. Co je platný dlouhý seznam jejích nemovitostí v hodnotě mnoha desítek milionů, když nemá s kým se z nich radovat? Pravda, syn stále ještě setrvává na našem území, studuje tu, ale přijde čas, kdy využije možností, které se mu otevírají díky tatínkovi.

Ten mu vzhledem ke kontaktům americkou cestičku patrně vyšlape. Nejdůležitější muž Lucie Bílé se ocitne za oceánem. A žádný jiný muž vlastně není....

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden