Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Pojistila si milence?

Co za tím je? Zpěvačka Lucie Bílá (52) překvapila rozhodnutím – pořídit si psa. Domů si přinesla štěně bulteriéra, kterého pojmenovala Kvido. „A jak má pánbůh smysl pro humor, narodil se jeden chlapeček, je celej bílej a má černý oko.

Takže já mám takovýho, co už má hned monokla,“ svěřila se s tím, že původně chtěla černobílého. Co že tak najednou propadla kouzlu domácích mazlíčků? Zpěvačka vždy zdůrazňovala, že jí veškerý čas zabírá práce.

Kvůli tomu prý doma ani nevaří. Není kdy. Jak se ale může při takovém vytížení starat o pejska, navíc plemeno, které vyžaduje náročný výcvik? Zvládne ho třikrát denně venčit? A jak bude moci po štěňátku celý den utírat loužičky a hrát si s ním? Jak to udělá, když je věčně mimo domov i dlouho do večera? To, že by se zpěvačka kvůli čtyřnohému kamarádovi vzdala kariéry, je velmi nepravděpodobné, proto to musí mít nějak vymyšlené.

Že by jí psí chůvu dělal její roadmanager Radek Filipi (34)? V loňském roce se se s ním rozešla, ale poslední dobou k sobě opět mají neobvykle blízko, proto se spekuluje, zda se k sobě nevrátili. Nemá snad psí miláček nahradit potomka, kterého Radkovi Bílá vzhledem k jejímu věku už nemůže dát? Chce si snad neodolatelným přírůstkem do rodiny mladíka k sobě na pevno připoutat?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden