Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Příprava na adopci?

Zpěvačka Lucie Bílá (53) se nikdy netajila tím, že by si přála více dětí. Ve snaze znovu otěhotnět si dokonce zničila zdraví. Syn Filip (24) z manželství s podnikatelem Petrem Kratochvílem (67) je už dospělý a dávno vyletěl z hnízda.

Navíc žije v daleké Francii, takže ho zpěvačka vídá jen sporadicky. Aby ji nedeprimovalo ticho a prázdno v jejím domě, kde jí dělá společnost jen přítel Radek Filipi (35), pořídila si alespoň psa, bulteriéra Kvída.

Jenomže ani milé zvířátko dětský smích nenahradí. Není tedy vyloučeno, že zpěvačka pomýšlí na adopci. Stačilo by, aby s přítelem stvrdila vztah před oltářem a cestu k osvojení děťátka by měla volnou. Takový krok se dá očekávat už proto, že její přítel děti ještě nemá a jistě i on musí pocítit mateřskou touhu.

A protože mu zpěvačka vzhledem k věku biologické dítě už nemůže dát, ani kdyby se sebevíc snažila, mohlo by se to stát i příčinou rozchodu. Společná rastolest by vztah jistě naopak posílila. Navíc Bílá stále utvrzuje v tom, že Filipi je konečně ten pravý, není tedy na co čekat!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden