Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Rozchod kvůli dítěti?

Zlé tušení, které jsme měli, se stalo skutečností. Vztah zlaté slavice Lucie Bílé (51) a jejího o osmnáct let mladšího kolouška Radka Filipi (34) byl s dechem u konce a nyní potvrdila rozchod. Co se stalo? Evidentně dvojice žije odloučeně už nějaký ten pátek, protože Lucii se s prohlášením viditelně ulevilo.

Pro sdílnou pěnici, která se ráda dělí s lidmi o své pocity a prožitky, muselo být velmi těžké předstírat zamilovanost a tutlat, že už je single. „Teď už s klidným svědomím můžu změnit svůj status na nezadaná,” sdělila všem s tím, že nechtěla svůj rozchod medializovat v době hlasování do Českého slavíka.

Ještě před půl rokem přitom vedle Filipiho zářila zamilovaností, on ji představil své rodině a vypadalo to, že brzy zazvoní svatební zvony. I Filipi se však nakonec stal jen jedním z řady Luciiných partnerů.

Proč?     Podobný průběh měl i její vztah s kavárníkem Petrem Makovičkou (41). Přitom láska s Filipim měla proti těm předešlým velké šance díky tomu, že zpěvačce dělal roadmanagera a mohl jí být proto stále na blízku.

Nehrozilo dlouhé odloučení, nemusel na zpěvačku čekat doma s rukama v klíně, jejich city s mohly jen prohlubova. Přesto to skončilo stejnou písničkou. “Miluji svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím.

Musela jsem si vybrat,“ dala opět na vysvětlenou Bílá, že příčinou je její práce. Co když je ale důvod tentokrát jinde?       Donesly se k nám zprávy, že kamenem úrazu bylo dítě. “Pokud vím, Radek se už dlouho těší, až bude tátou.

Lucka se mu asi líbila, také ho to posunulo pracovně, ale ten vztah pro něj nemohl mít budoucnost,” prozradila kamarádka Filipiho. Radek, sám pochází z velké rodiny, má dva bratry, že ve svých třiatřiceti ltech touží po vlastních potomcích, je pochopitelné.

Znamená to že si už dávno maluje plány s jinou, mladší a Lucii jen využil ke své kariéře? Do svědomí exmilenci zpěvačky určitě sahat nechceme. Ať už je tomu jakkoli, zdá se, že Lucie se rozchodem příliš netrápí.

Možná už vyhlíží nového, neokoukaného krasavce.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden