Můj kousek štěstí

Lucie Bílá se psychicky hroutí?

Tají Lucie Bílá (51) velké trápení? Její nečekaně emotivní reakce mnohé prozrazují.  

Ačkoli se zpěvačka snaží své okolí přesvědčovat, že je všechno v nejlepším pořádku, mnohé nasvědčuje tomu, že má pořádně pošramocenou psychiku.

Nelze si nevšimnout, že Lucie je poslední dobou citlivější víc než kdy dřív. Dojímá se kvůli každé maličkosti, nečekaně propuká v pláč... Například na nedávné výstavě svého kamaráda přítomné přivedla do rozpaků, když se z ničeho nic rozplakala po písničce, kterou tam zazpívala.

Prý ji dojala. A slzy jí kanuly po tváři, i když se zadívala na některé vysvaené obrazy. „Já reaguji na věci fyzicky, takže reaguji buď, že mám husí kůži, nebo mám slzy v očích, a tento obraz mě dostal,“ řekla na vysvětlenou.

Přesto se ale mnozí neubránili myšlenkám, zda zpěvačku něco vážného netrápí. Co se s Bílou děje? Je snad ve svém životě nešťastná? „Když člověk v sobě dlouhodobě dusí nespokojenost a neřešené problémy, může se to projevit nečekanými výbuchy lítosti,“ potvrzuje i zkušený psycholog.

Nevyrovnala se snad zpěvačka stále s rozchodem s mladým přítelem Radelm Filipim (34)? Třeba na ni nyní plnou vahou dopadá samota… Pokud je tomu tak, určitě by vše raději měla probrat s odborníkem.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden