Můj kousek štěstí

Lucie Bílá - Smůlu v lásce dokázal prolomit až urostlý motorkář

Můj kousek štěstí

Je neuvěřitelné, jak často jde ruku v ruce profesní úspěch s milostnými karamboly. Své by o tom mohla vyprávět mnohonásobná zlatá slavice. V lásce nejednou opravdu tvrdě narazila. 

Milostný život Lucie Bílé by nepochybně vydal na román. Ne snad proto, že by střídala muže příliš často, ale spíš protože si nejednou musela kvůli lásce hodně vytrpět. Hluboké rány v jejím srdci zanechala smrt, násilí, bolestné rozchody i rozvody.

Přesto zpěvačka nikdy nepřestala věřit v lásku a v její omamné kouzlo. Trvalo to sice dlouho, ale nakonec i ona našla toho pravého, s nímž je konečně šťastná. Než se ale ti dva potkali, musela Lucie ujít opravdu velký kus cesty.

Narazila na krutého násilníka

Je naprosto přirozené, že některé zážitky, zejména pak ty hodně bolestivé, se člověk snaží vytěsnit a zapomenout na ně. Povede se to ale jen hrstce lidí, většina musí žít s mučivými vzpomínkami do konce života. Své o tom ví i zpěvačka Lucie Bílá, která byla před mnoha lety brutálně napadena a znásilněna mladíkem, kterému důvěřovala a nejspíš doufala, že by

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden