Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Strach o život!

Zpěvačka Lucie Bílá (52) přišla se šokujícím přiznáním. Kdosi ji pornásledoval s nožem!     Není náhodou, že si zpěvačka Lucie Bílá už měsíce drží po svém boku statného muže. Se svým roadmanagerem Radkem Filipim (34) rok randila.

I když se však na konci léta rozešli, mladík zůstal v její blízkosti. Doprovází ji všude. Dokonce se spekulovalo, zda to nedali opět dohromady. Nyní ale vyšlo najevo, že za jejich nerozlučností je ještě jiný důvod.

Bílá se bojí vycházet ven sama. Potřebuje silného ochránce!     Jde snad po zpěvačce nějaký psychopat? Není to tak daleko od reality. Má pro to pádný důvod. Už mnohokrát se prý totiž dostala do situace, kdy byla ve vážném ohrožení.

„Mám za sebou takové příběhy, které jsem nikde nevyprávěla…," svěřila se zpěvačka. Z některých až jímá hrůza! "Já jsem takový objímací člověk, ráda se objímám, ovšem jednou se mi taky stalo, že mě ten člověk nechtěl obejmout, ale s nožem mě doprovodil až k autu," rozpovídala se.

"Bylo to u divadla Ta Fantastika. Parkovala jsem na Anenském náměstí, a už jenom vím, že jsem viděla hrozně divné oči, a pak jsem viděla, že se mu cosi zalesklo v ruce. Pořád opakoval, že beze mne nemůže žít,“ popisuje.

Asi jen těžko si představit, co v takové chvíli musela Lucie prožívat. Hlavou jí běžely nejčernější myšlenky. Představení trvají pozdě do večera, jistě se tak vše odehrávalo uprostřed noci.

Ulice prázdné, potemnělé... V křehké ženě musí být v takové chvíli jen malá dušička. Lucie měla velké štěstí, že na ni dotyčný nezaútočil. Vždyť od nepříčetného člověka se dá čekat cokoli. Ještě dnes z toho zpěvačku mrazí v zádech.

"Nechápu, že jsem si někoho, kdo mě bude chránit, nepořídila dřív," míří tím ke svému Radkovi. Jak to tak vypadá, svého zajíčka Filipiho Lucie zřejmě už jen tak nepustí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden