Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Svatba s Filipim nebude!

Pokud jste se těšili, že zpěvačku Lucii Bílou opět uvidíte ve svatebních šatech po boku jejího zajíčka Radka Filipiho (33), bude lépe na tuto myšlenku zapomenout. A to ačkoli tomu ještě před nedávnem všechno nasvědčovalo.

Lucie zářila zamilovaností, před objektivy se k němu láskyplně vinula, o svém roadmanagerovi mluvila jako o muži svého života a nazývala ho "testosteronovým andělem". Dokonce Lucie překvapila novým prstenem.

Je snad zásnubní? Zaujala tím na nedávném koncetě. Na prsteníčku se jí třpytil stříbrný kroužek s blyštivým kamínkem. Přiznala, že je od Radka a dodala dost zavádějící vysvětlení. "Prsten nosím, aby bylo jasné, že jsem zadaná," nechala se slyšet Slavice.

Asi kždý by hádal, že už je, jak se říká, ruka v rukávě. Vždyť svatba by byla z takové lásky logický krok. Jenomže teď zpěvačka všechno popřela! Že by si měla Radka někdy vzít, Lucie odmítá. "Samozřejmě jsem ráda, že mám doma dvě nádherná svatební alba, ale třetí už tam nechybí," říká nyní zpěvačka.

Nejspíš už se tedy ponaučila z minulých karambolů a nechce pokoušet osud. Nevyšlo jí manželství se Stanislavem Penkem, kterého si vzala v roce 2002, ani s Václavem Noidem Bártou (36), kterého si brala v roce 2006.

"Opravdu se nepotřebuju vdávat. Nejsem blázen, abych se vdávala potřetí. Kdybych si měla někoho vzít, tak by to byla moje práce, a tu si vlastně beru, takže co," dodává. Možná je to racionální a rize praktické uvažování.

Co když jsou ale za tímto postojem pochybnosti? Není si snad s Radkem jistá? Kdyby byla přesvědčena, že on je muž jejího života, nejspíš by svatbu tak radikálně nevyloučila. Otázkou zůstává, jestli se i Filipi vyrovná s tím, že by měl zůstat svobodným mládencem.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden