Moje šťastná hvězda

Lucie Bíla: Své sokyně umí pořádně potrápit

Nenávist až za hrob? Kvůli čemu se LUCIE BÍLÁ (53) a LUCIE VONDRÁČ- KOVÁ (39) nenávidí? Dlouhé roky se snažily svou vzájemnou zášť skrýt. Ale teď...

Všechno údajně začalo v roce 2003, kdy Lucie Vondráčková (39) nastoupila do muzikálu Excalibur v divadle, které tou dobou vlastnila právě Lucka Bílá (53) společně s Petrem Kratochvílem (68). O Vondráčkovou se tehdy ještě nezajímala, ale když si ji diváci zamilovali, začala se Bílá bát, že jí přeroste přes hlavu. A také se tak stalo.

Zkazila jí kariéru?

Když Bílá zjistila, že lidé chodí na muzikál jen kvůli ní, rozhodla se prý Vondráčkovou ze svého divadla vyštípat, aby se náhodou za pár měsíců či let nestala oblíbenější než ona. Proslýchá se, že jí Bílá házela klacky pod nohy, všude ji pomlouvala, a dokonce když chtěli dát někteří režiséři Vondráčkové roli, ihned prý Bílá zaúřadovala a režiséři tak od ní dali ruce pryč.

Peklem si neprošla sama

Nakonec odešla Vondráčková z divadla sama, ale dodnes prý nemůže své kolegyni přijít na jméno.Odmítá se o ní bavit s médii, nechodí na její koncerty a kdykoli se ty dvě potkají ve společnosti, dělají, že se nevidí. Když se Bílé před lety na Vondráčkovou ptali, prý jen konstatovala, že je to vynikající herečka a zpěvačka. Nikomu ale prý neušlo, že to říká s notnou dávkou ironie. Nebylo to však poprvé, co se Bílá snažila zbavit konkurence. Něco podobného prý provedla i Ivetě Bartošové (†48).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden