Moje sladké tajemství

Lucie Bílá: Tají, že spolu čekají dítě?

Všem vyrazila dech, když si na fotce sahala na bříško

Tak tohle nikdo nečekal. Opravdu je slavice Lucie Bílá (51) v očekávání, nebo se jen špatně oblékla? Těžko se dá věřit tomu, že by si po padesátce pořídila další dítě. Nebo snad ano?

Jak se zdá, fanoušci mají jasno a nadšeně jásají: Lucie Bílá (51) je těhotná. Je to ale pravda? Že by snad zpěvačku její mladý zajíček Radek Filipi (51) tolik popletl hlavu, že by si i v jednapadesáti pořídila další dítě? Lucie se nikdy se netajila tím, že by si přála, aby její syn Filip Kratochvíl (22) měl dalšího sourozence.

To se jí ale nikdy dříve nepodařilo. Šla do toho snad teď? Ve slovenské televizi JOJ, kde Lucie natáčela pro pořad Super KARAOKE, to vypadalo jasně. Oblékla si šaty, díky kterým se zdálo, že schovává těhotenské bříško.

A navíc ta ruka položená na břiše! „Vážně vypadá jako těhotná,“ zněl jeden z komentářů u fotografie, a další na sebe nenechala dlouho čekat. Pokud Lucie schválně jen mlží, paj se musí nad komentáři fanoušků hodně bavit.

Pokud je ale opravdu těhotná, můžou ji čekat veké zdravotní problémy. V jejím věku by to totiž bylo už velmi riskantní. Přizná všem, jak to s ní doopravdy je?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden