Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Trápí ji nezájem mužů!

Zpěvačka LUCIE BÍLÁ po rozchodu se svým kolouchem RADKEM FILIPIM (34) zatím nenarazila na žádného dalšího svalovce a žije životem svobodné ženy. To jí prý ale nevyhovuje.

Zpěvačka si totiž posteskla, že jí chybí lidské teplo a zájem mužů. Ti se jí totiž bojí, a proto jí ani nedávají žádné nemravné návrhy! „Musím říct, že jsem měla tu smůlu, že jsem vždycky zpívala s metalem a mě se chlapi báli, takže mi nikdo nic nenabídl,“ říká smutně. Asi by byla nejraději, kdyby po každém koncertu dostávala nabídky do postele a muži by jí pochvalně plácali po zadečku. To se ale neděje, a tak si zpěvačka postěžovala aspoň veřejně. Třeba tím naláká nějakého odvážlivce, který jí splní přání. Ostatně zájem mužů potřebuje nejen v osobním životě, ale i v tom uměleckém. Pokud by měla v sále jenom ženy, tak by její motivace zpívat klesla na bod nula! „Prostě chlapi mě motivují víc. Kdybych přišla do sálu, kde jsou jenom baby, tak nezazpívám ani hoří. Já prostě potřebuju cítit nějaké to napětí,“ dodává. Zároveň zpěvačka absolutně nechápe ženy, které se odvážily vystoupit proti nepříjemnému obtěžování ze strany mužů. „Na co by si holky měly stěžovat? Je přece hezké, že o ně chlap projeví nějaký zájem,“ tvrdí.

Lucie Bílá, Radek Filipi: Vztah s milencem o osmnáct let mladším jí také nevyšel

Využívá i jiné Filipiho služby?

Zpěvačka ukončila známost s Radkem Filipim, protože se prý rozhodla plně věnovat kariéře. Na skotačení s mladým zajdou jí nezbýval čas, ale teď to vypadá, že svého rozhodnutí může litovat. Pokud nemá utajeného milence, tak o zájmu mužů může opravdu mluvit jenom v rozhovorech. I když vztah ukončila, tak si Filipiho stále drží po svém boku. Bílé imponují statní mladí muži a on jí stále dělá bodyguarda. Možná se v rámci své práce osobního strážce stará i o něco jiného, než o pouhé bezpečí slavice. Každopádně bude zajímavé sledovat, kdo se po boku zpěvačky objeví příště.

Neumí být sama

Bílé ze života odešel nejen muž, ale i syn, který se odstěhoval do Francie. Život o samotě si neumí představit, a tak si nějakou společnost přece jenom pořídila. Lásku muže jí kompenzuje němá tvář. Slavice si pořídila roztomilé štěně pitbula. Výhodou je, že takový společník nezabere v posteli moc místa a nebude odmlouvat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden